Kundreferenser

Kundreferenser

Genom att odla och ta hand om goda affärsrelationer bygger vi upp en stabil grund för vår verksamhet. Läs vad några av våra kunder tycker om oss.

Perif

”Min beställning till Walkyria gällde en broschyr. Walkyria satte sig in i företagets verksamhet vilket broschyren skulle presentera. Med den kunskapen var det mycket lätt att kommunicera fram text och bilder och Walkyria presenterade snabbt ett förslag som jag var mycket nöjd med. I farten har Walkyria, förutom producerat broschyren, fått även göra ny logga, ny hemsida och nya visitkort. Jag är helnöjd med resultatet! Proffsigt och snabbt jobbat! Jag kommer att återkomma!”


Lars Åström, Perif AB


Marknadsbyrån i Upplands Väsby

ApartHotel

”Vi blev rekommenderade Walkyria av en branchkollega när vi snabbt behövde ta fram ett nytt marknadsföringsmaterial. Allt från initialt bemötande till färdig produkt var mycket tillfredsställande, snäva tidsramar tilltrots. Resultatet blev verkligen över förväntan och processen lättarbetad, vi kan varmt rekommendera Walkyria och kommer återkomma som kunder”


Mikael Rosenberg, ApartHotel Development AB


Viking Custom Paint

"Jag blev rekommenderad Walkyria av en kompis när jag skulle beställa en vepa till mitt företag. Vi skulle ha ett stort evenemang och tidsfristen var ganska kort men Walkyria lyckades med bravur att leverera trots att expressbudfirman slarvade bort leveransen. Så jag kan verkligen rekommendera Walkyria!"


Larsa, Viking Custom Paint

Walkyria Marknadsbyrån i Upplands Väsby
Walkyria marknadsbyrån i Upplands Väsby

Forsell Consultant

"Ett professionellt och trevligt bemötande samt en snabb service och återkoppling! Imponerad av den kreativitet som återspeglades i mina visitkort. Jag kommer definitivt att använda mig av Walkyria i framtiden då jag är mycket nöjd."


Mia Forsell, Forsell Consulting ABPelican Self Storage

"I have used Walkyria on several different occasions with very fast production time. Walkyria has produced online banners for our website and offline banners, to be mounted on Pelican buildings. I will definitely use Walkyria in the future".


Asbjørn Smit, Pelican Self Storage DenmarkWalkyria marknadsbyrån i Upplands Väsby

Togetheronline Group AB

Hammarbacken 6A

191 49 Sollentuna

 

Tel 073-976 78 88

info@walkyria.se

Följ oss på Facebook

© 2019  Togetheronline Group AB

Sökmotorkonsult