Marknadsmaterial

Sälj- och marknadsmaterial

 I dagens brus gäller det att skapa uppmärksamhet, väcka behov som genererar till köp. Vi skapar och producerar alla typer av trycksaker, både digitalt och i print. Kostnadseffektivt, snabbt och snyggt!

Logotyp är företagets eller föreningens grafiska bild som symboliserar ett företag eller representerar ett varumärke. I samarbete med dig skapar vi en kraftfull logga och visitkort som visar vem du är, vad du gör och vad företaget står för. Vi erbjuder logotyp till fast pris med nöjd-kund-garanti. Är du inte nöjd kostar det inget!

Kommunicera ditt erbjudande i en snygg trycksak för att nå affärsmålen. Vi har ett nära samarbete med duktiga tryckerier med snabba leveranstider. Vi tar beställningar, stort som litet, fråga om en offert!

Walkyria skapar annonsmaterial och erbjuder även upphandling av mediekanaler i print, dr, utomhus, radio och Internet. Vi tar beställningar, stort som litet, fråga om en offert!

Att delta på mässor och event är en investering som självklart skall ge resultat. Vi hjälper dig med att designa, producera utställningsmaterial och bygga mässmontrar och utställningar. Vi tar beställningar, stort som litet, fråga om en offert!

Vi har tagit fram 3 olika prisvärda paket anpassade för små och medelstora företag.  Vi har räknat med det allra viktigaste en hemsida skall innehålla. Läs mer här.

Kundreferenser

Genom att odla och ta hand om goda affärsrelationer bygger vi en stabil

grund för vår verksamhet. Läs vad några av våra kunder tycker om oss.

W Marketing of Sweden AB

Hammarbacken 6A

191 49 Sollentuna


Tel 073-976 78 88

info@walkyria.se

Följ oss på Facebook

© 2018  W Marketing of Sweden AB

Sökmotorkonsult